18 Eylül 2014 Perşembe

DAVET:

Merkez Parti her fikirden lakin ortak sevdası vatan olan her ferdin kendisine yer bulduğu ve bulacağı,her alanda adaletin yeniden egemen kılınacağı, ulusal ve uluslararası arenada kaybedilen Türkiye cumhuriyetinin itibar ve etkinliğini yeniden kazandırmak,aziz milletimize layık olduğu gibi gereğince hizmet edebilmek,dış ve onun uzantıları iç mihraklarca çeşitli isimler ve projeler ile toprak bütünlüğümüze kasta engel olmak  amacı ile muhalefet değil direk iktidar hedefli kurulmuş bir partidir.
Aziz Türk milletinin her kesiminin gösterdiği teveccüh bu tarz bir siyaset anlayışına duyulan özlemin açık göstergesidir.
Sağcısı ve solcusu ile,dindarı ve muhafazakarı ile,ülkücüsü ve liberali ile,alevisi ve sunnisi ile,Türkü ve kürdü ile velhasıl ben değil biz kavramı eksenli düşünen ve vatanına ve dahi mukaddesatına sevdalı her can ile biz büyük Türkiye'ysek bu kadar dejenere olmuş ve düşmanı çoğalmış bir coğrafyada tek bir ideoloji üzerine kurulu bir parti ile bir yere varılamayacağını,bunun kamplaşma ve gruplaşma ile ötekileştirme ve başkalaştırmadan gayri bir sonuca bizi ulaştırmayacağını bu güne kadar anlamış olmalıydık.
Değişik siyasi oluşumlar içerisinde yer alarak yürütülen soyut muhalefet, akp gibi bir partiyi ve onun eksik,yanlı yahut hatalı politika izlemesi nedeni ile değil midir bu günkü gelinen nokta?
o sebeptendir ki bir olma,iri olma,diri olma çağıdır şimdi.
partiler ve isimler fani dava bakidir. Devletimin ve milletimin bekasına ve dahi mukaddesatımıza bu kadar pervasız saldırıldığında bir dönemde basmakalıp düşüncelerin ekseninden kurtulup "devlet ebed,millet ebed müddet "  düsturuna sahip çıkmanın zamanı gelmedi mi daha? Aksi düşünceleri savunmak akıl tutulması değilde nedir ALLAH aşkına?
Coğrafyamızda savaş naralari İbranice ve İngilizce,feryatlar ise türkçe, kürtçe ve arapça olduğu gerçeği ne zaman fark edilecek acaba?
İçte ve dışta asıl savaşın haçın hilale karşı savaşı olduğu,bu cephede de en güçlü aktör olan ülkemizi böl,parçala ve yok et stratejisi ile ortadan kaldırma gayretinde olan bir gizli dünya devleti ve şer ittifakıyla mücadele ettiğimizi hangi akıl sahibi yok sayabilir ki?
Aklıselim davranmanın çağıdır artık.
Türklüğümüzden ve İslami değerlerden zerre taviz vermeden, Atatürk ilkeleri ve adalet çizgisine sadık kalarak,hiç kimsenin güdümünde olmadan çıkılan bu kutlu yolda vatanına ve mukaddesatına sevdalı her ferdi bu güç birliğinde yer almaya davet ediyorum.
selam,saygı ve dua ile.
Fatih ÇALTI


Posted via Blogaway

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder