14 Haziran 2014 Cumartesi

ADALET BUNUN NERESİNDE?

ADALET BUNUN NERESİNDE???
Özellikle 17 ve 25 aralık operasyonları sonrası başlığına paralel yapı yazıp bir türlü altını belge ve deliller ile dolduramayan, birçok sanal ve soyut iddialarla kafa yapılarına uymayan, istekleri doğrultusunda karar vermeyen ve hareket etmeyen, çıkarlarını savunmayan, menfaatlerine engel teşkil edebilecek her makam ve görevdeki devlet görevlilerini yasal olmayan yollardan sürgün atamalar ile yerlerinden eden, bunun aksini yapan görevlileriyse kendilerini dahi şaşırtan sürpriz terfiler ile ödüllendiren bir iktidar ile karşı karşıyayız ne yazık ki. Ne acıdır ki şimdi de yargıya sevk ettikleri görevlilerin iade-i görev haklarını ortadan kaldırma ile ilgili yasa çıkartma derdine düşmüşlerdir.
Ani toplantılar ile vekillerini mecliste toplayarak muhalefetsiz  bir mecliste oldu bitti mantığı ile çıkarttıkları yasalar ile meşru bir iktidar kavramı asla bir arada anilamaz.
Yalanı yalan ile,yanlışı bir başka yanlış ile kapatma gayretiyle bekalarini devam ettiren iktidar her gün yeni bir kaos ve korku konusu icad edip insanları gruplastırmaktan, dil,din,kültür ve bir çok alanda milletimizin bölme gayretinden hic rahatsız olmamaktadır.
Hatta daha kötüsü bu emellerini sağlamak uğruna bölücü örgüt ve birçok yasadışı olusumlarin eylemlerine göz yumarak, lojistik ve ekonomik destekler ile bekalarinin devamını tüm mukaddesatimiza hakaret edilmesine yeğler tavır sergilemekten de geri kalmamışlardır.
Gelinen nokta gaflet ve delaleti geçmiş hıyanet safına ulaşmıştır.
Bu zihniyeti hala savunan vatandaşlarımıza şunu açıkça ifade edeyim ki eğer Müslümanım diyorsanız inancinizi,Türküm diyorsanız milli kimliginizi gözden geciriniz. Çünkü ne İslamiyet,ne de Türk töresi yanlışı savunmayı kabul etmemektedir.

Posted via Blogaway

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder