3 Haziran 2014 Salı

DEĞERLİ MİLLETİMİN BİRBİRİNDEN KIYMETLİ FERTLERİ:
Gelinen nokta itibariyle yaklaşan yerel seçimler ülkemizde seçim atmosferinden çok savaş çığırtkanlıklarına,karşılıklı ve üslup dışı suçlamaların sergilendiği mitinglere sahne olmaktadır.
Dünya siyaset tarihinde bir çok ilki hem de kısa sürede ve ard arda yaşadığımız an itibariyle artık yurdumuzda temiz ve yapıcı siyaset anlayışı tamamen bitmiştir.
Çirkef siyaseti kol gezmekte,siyasi erk toplumu kamplara,gruplara,statulere ayırarak rant elde etmek ve siyasi bekalarının devamını sağlama telaşına düşmüşlerdir.
Velhasıl farklılıkları ayrıştırıcı değil birleştirici olarak değerlendirecek, aziz Türk milletini 76 milyon taştan örülü mükemmel bir taş duvar yahut 76 milyon cam mozayikten teşekkül ender bir tablo olarak görüp değerlendirecek, ortaya büyükk bir pota koyup ayrışmalardan uzak sorunları çözecek, TÜRK, KÜRT, LAZ, ÇERKEZ, GÜRCÜ, ALEVİ, SÜNNİ, SAĞCI, SOLCU, LİBERAL, DEMOKRAT, CEMAATCİ yahut gayrisi ve daha bir sürü etnik köken ve düşünceye mensup fertleri TÜRKİYE çatısı altında birleştirerek duvarın yıkılması için tek bir taşın çekilmesi ,tablonun değerini yitirmesi için bir tek cam mozaiğin sökülmesinin kâfi olacağı bilincini dimağlara işleyecek,vatanın bölünmez bütünlüğünü milletimizin her ferdinin en iyi hizmete layik olduğunu,millete hakim değil hadim olacak MİLLETİN SESİ,NEFESİ OLACAK bir birliktelik elzem olmuştur.
Siyasi,inançsal ve ideolojik fikirlerin hiç;birisi vatanımızın bekasından önce gelmemeli.
Etnik köken yahut inançlarımız ve bu doğrultuda gelişen partizanlığın yapılabilmesi içinde bu vatan toprağına ihtiyacımız olduğu gerçeği göz ardı edilemez.
İnancın da,ideolojinin de ferdi yaşanılıp toplumsal reflekste tek bir düşünce etrafında toplanmak aksi durumda elde avuçta ne varsa gideceği bariz bir gerçektir.
Atatürk ilke ve inkikapları ışığında Milli bir duruş, Muhsini bir tavır ile adalet,özgürlük ve demokrasinin tam işlediği,işletildiği sevgi,şefkat ve merhametin yeniden topluma egemen kılan bir güçbirliği bir an önce hayata geçirilmeli MİLLETİN SESİ ve İRADESİ EGEMEN OLMALIDIR.
BASKA TÜRKİYE'NİN OLMADIĞINI UNUTMAMALI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder