16 Haziran 2014 Pazartesi

Fatih ÇALTI KİMDİR ?



                                                                            Fatih ÇALTI KİMDİR ?
1973 yılında Sivas ili Divriği ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk öğretimini Divriği’de tamamlayıp orta öğretimini Sivas Anadolu Teknik Meslek Lisesinde başlayıp Divriği Nuri Demirağ Endüstri Meslek Lisesinde tamamlayıp Elektrik-Elektromekanik Teknisyeni olarak mezun olmuştur. 1992 yılında girdiği Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitim almıştır.

Halkla ilişkiler,Diksiyon,Hitabet,Çevre, Atıkların Ayrılması ve Geri kazanım, Liderlik ve Motivasyon,Medya takip ve Sosyal Medya okur/yazarlığı uzmanlık eğitimleri de alan Fatih ÇALTI halen Psikoloji eğitimi almaktadır. 

Subliminal mesajlar,algı eşikleri ve algı teknikleri konularında ise uzun yıllar araştırmalar yapmış ve bu konuda bir çok seminerler vermiş,ulusal ve yerel gazetelerde,dergilerde makaleleri yayımlanmıştır.


Alevilik-Bektaşilik Kültürü üzerine de etkin çalışmalara ve araştırmalara imza atmış olan Fatih ÇALTI'nın bu konuda da yayımlanmış makale ve yazıları bulunmaktadır.

SİYASİ GEÇMİŞİ: Fatih ÇALTI gençlik yıllarında Ülkü Ocakları terbiyesi ile yetişmiş olup Merhum Şehit Lider Muhsin YAZICIOĞLU'na yakınlığı ile tanınmış , BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’nin kurulması itibari ile bu oluşumun içerisinde yer almış olup yurdun bir çok yerinde teşkilatlanma çalışmalarında ve teşkilat içi eğitimlerde aktif görevler üstlenmiştir.
Türkiye genelinde partinin birçok teşkilatlarında güncel siyaset ve projeler hakkında eğitim ve seminerler vermiştir. 
24. dönemde Büyük Birlik Partisi’nin teşkilatlandırma çalışmalarını yürüttüğü ŞIRNAK ilinden Milletvekili adayı olmuştur.
Bir süre Osmanli ocaklari genel sekreterligini de yürüten Fatih ÇALTI ocak yonetiminin milli çizgilerden verilmek istenilen tavizlerin ve iktidar partisine duyulan sempatinin OSMANLI ismi ile bağdaşmayacağı şahsi kanaati ile yönetimdeki görevinden ayrılmıştır.
Türkî cumhuriyetleri ve Türkmeneli ile yakın ilişkiler içerisinde olan Fatih ÇALTI bir çok siyasi parti,stk,dernek ve sivil insiyatif oluşumları ile ortak projeler üzerinde çalışarak özellikle gençlige hitap eden eğitim ve seminerlerde ve bu oluşumların istişare/ danışma kurullarında görev almaktadır.


Tek cümle ile kendinizi nasıl ifade edersiniz sorumuza verdigi cevap ise bizi çok etkiledi ve oldukça mütevazı bulduk. HADİMULVATAN yani vatanın hizmetkârı.


Kendilerine bundan sonraki siyasi ve akademik çalışmalarında başarılar diliyoruz.


(24. dönem milletvekili adaylarını tanıyalım-Anadolu yerel basın)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder