3 Haziran 2014 Salı

KİM BU RUHSUZ KALIPLAR?
Özellikle son zamanda yağmur sonrası çıkan mantar misali bir grup insancıklar türedi toplumumuzda. İsmi A,B,C fark etmez lakin ikinci adları HOCA diye anılan din istismarcıları bunlar. Sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan ve yanlı,karanlık ve provakatif düşüncelerini süslü püslü cümleler ile bezeyip bu kitleleri içten içe zehirleyen. Şefkat,merhamet,iyi niyet,inanç,toplumsal ve &ülkesel menfaatten uzak sanal gündemler ile memleketimin ve milletimin varlığına tahammül edemeyen dış mihrakların değirmenine su taşıyan ve Ulu önder ATATÜRK'ün gençliğe hitabesinde işaret edilen idarecilerine yaranıp nemalanma gayreti ile inanılmaz efor eden.

Sevgili okurlar; malumunuz cennet vatanımız bir ateş çemberi ile çevrili durumda. Sınır komşumuz ülkelerde yaşanılan savaşlar yetmezmiş gibi içeride de birlik ve beraberliğimize, huzur ve güvenliğimize kast edilmektedir. Terörist gurupların sözcüleri verilen tavizler ile yetinmeyip *taviz tavizi,yalan yalanı doğurur* sözü gereği sürekli yenilerini talep etmekte ve bir şekilde bu talepleri de karşılanmakta ne yazık ki. Özellikle doğu ve güneydoğuda yaşayan halkımız bu densiz ve hadsizlere verilen tavizlerin sonucu olarak onların insafına yaşam alanları da bahşiş olmak üzere terk edilmiştir. Misak-ı milli sınırlarımızın bütünlüğü ki her milimetresi dahi kan ile çizilmişken kalem oyunları ile tartışılır,birilerinin böldük,aldık söylemleri algı savaşları ile yok sayılır ve makul gösterilir olmuştur. Kaçırılan,yaralanan sivil ve askerlerimizin konusu dahi edilmezken maddi zarar uğratılan kişi ve kurumlar gündeme dahi taşınmamıştır.
Bakınız bugün 1 Mayıs emek ve dayanışma günü. Diyalog ve beşeri ilişkiler kurulamaması sonucu an itibariyle oluşan zarar ne ile ifade edilebilir ki? Yaralanan ve mağdur olan sivil ve polislerimizin acılarını kim dindirebilir? Haksız yere ekmeğinden işinden olan esnafımıza kim izah edebilir olanları? ve evlerine mahkum olmak zorunda bırakılan insanlarımız,yavrularımız onlar ne olacak?

Sevgili okurlar; bir de ahlak terörizmi musallat oldu ki başımıza hepsinden acı. Neredeyse gün geçmiyor ki bu zulüme düçar el kadar yavrularımızdan birisinin kötü emellere alet edilip sonra da hunharca öldürülmediği. Emniyetimiz ve muadil S.T.K.mız bu konuda inanılmaz başarılı çalışarak failleri ve minik cesetleri ortaya çıkartıyorlar. Ama ya tecavüze uğramasına rağmen bunu ifade edemeyenler,onlar ne olacak. Caydırıcı bir ceza sisteminin olmayışı suçları tetiklerken insanlarımızda adalet ve güvenlik kaygısının had safhaya ulaşmasına neden olmuştur.
Tüm bu olaylar yaşanırken idarecilerimiz paralel ile yatıp üçgen ile kalkıyor,kare ile yemek yeyip daire ile uyku uyuyorlar. Hadi onlar siyasi bekalarının devamını temin için herşeyi kendilerine mübah sayıyorlar da ::: şu yukarıda bahsettiğim kalem ehli (?) ..... HOCA guruhuna ne oluyor da idarecilerin görmezden geldiği şeyleri görmüyor,duymazdan geldiği şeyleri duymuyorlar. ALLAH aşkına ya hakikati söyleyin,yazın,çizin.Yada fikirlerinizi kendinize saklayıp susun.
Unutmayın efendiler; ölüm var ölüm sonrasında da çetin bir hesap var. Birilerinin etrafımızda olması,iltifatlar etmesi nefsinize hoş gelebilir lakin ahirette de milleti adına sizin yakanızı toplayıp hakkını isteyecek FATİH var,FATİHLER'ler var unutmayın.
İNŞALLAH BU MİLLETİN SESİ ELBETTE EGEMEN OLACAKTIR. SİZ İSTESENİZ DE İSTEMESENİZ DE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder